Śląski Uniwersytet Medyczny
w Katowicach
Toggle navigation
O NAS
HISTORIA I MISJA ZAKŁADU
PRACOWNICY
TERMINY KONSULTACJI
Dydaktyka
KORDYNATORZY PRZEDMIOTÓW
REALIZOWANE PRZEDMIOTY
DIE/IST
ANALIZA I OCENA JAKOŚĆI ŻYWNOŚCI
PODSTAWY TRENINGU SPORTOWEGO
PODSTAWY ŻYWIENIA W RÓŻNYCH FORMACH AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ
POSTĘPOWANIE ŻYWIENIOWE W AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ
PRODUKCJA POTRAW DIETETYCZNYCH
PRODUKCJA POTRAW DIETETYCZNYCH DLA OSÓB O ZRÓŻNICOWANEJ AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I POTRAW ORAZ TOWAROZNAWSTWO
TERAPIA PRZEZ GOTOWANIE
ŻYWIENIE I WSPOMAGANIE ŻYWIENIOWE W SPORCIE
DIE/IIST
JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
KUCHNIA FUSION
STRATEGIE ŻYWIENIOWE W SPORCIE
SYSTEMY PRODUKCJI POTRAW I CATERING DIETETYCZNY
TERMINY KONSULTACJI
ORGANIZACJA ROKU AKADEMICKIEGO 2025/2026
TERMINY EGZAMINÓW
Nauka
MONOGRAFIE DLA STUDENTÓW
Projekty Naukowe
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - OPIS
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - KONFERENCJA
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 24-25.04.2024r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 10-11.04.2024r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 20-21.03.2024r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 28-29.02.2024r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 06-07.12.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 15-16.11.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 04-05.10.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 25-26.09.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 14-15.06.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 05-06.06.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 31.05-01.06.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 24-25.05.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 19-20.04.2023r.
SCHODY ZDROWIA
O PROJEKCIE
ETAPY PROJEKTU
WSPÓŁPRACA
KOLOROWO ZNACZY ZDROWO
OD WIEDZY DO ZDROWIA
LEPSZY START W PRZYSZŁOŚĆ
WYDARZENIA I KONFERENCJE NAUKOWE
PUBLIKACJE
BIBLIOGRAFIA-PRACOWNIKÓW
STUDENCKIE KOŁA NAUKOWE
Technologii i Oceny Jakości Żywności
INFORMACJE
TERMINY SPOTKAŃ
ŻYWIENIA W SPORCIE
INFORMACJE
Aktywność naukowa studentów Koła Naukowego Żywienia w Sporcie
WSPÓŁPRACA
KRAJOWA
MIĘDZYNARODOWA
Kontakt
MONOGRAFIE DLA STUDENTÓW
Deklaracja Dostępności