Śląski Uniwersytet Medyczny
w Katowicach
Toggle navigation
AKTUALNOŚCI
O NAS
HISTORIA I MISJA ZAKŁADU
PRACOWNICY
TERMINY KONSULTACJI
Dydaktyka
KORDYNATORZY PRZEDMIOTÓW
REALIZOWANE PRZEDMIOTY
ANALIZA I OCENA JAKOŚĆI ŻYWNOŚCI
JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
KUCHNIA FUSION
PRODUKCJA POTRAW DIETETYCZNYCH
SUPLEMENTY DIETY
SYSTEMY PRODUKCJI POTRAW I CATERING DIETETYCZNY
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I POTRAW ORAZ TOWAROZNAWSTWO
ŻYWIENIE I WSPOMAGANIE DIETETYCZNE W SPORCIE
ŻYWNOŚĆ DLA OSÓB O ZWIĘKSZONEJ AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ
TERMINY KONSULTACJI
WYBÓR TEMATU PRAC DYPLOMOWYCH
ORGANIZACJA ROKU AKADEMICKIEGO 2024/2025
Nauka
Projekty Naukowe
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - OPIS
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - KONFERENCJA
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 24-25.04.2024r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 10-11.04.2024r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 20-21.03.2024r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 28-29.02.2024r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 06-07.12.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 15-16.11.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE – 04-05.10.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 25-26.09.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 14-15.06.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 05-06.06.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 31.05-01.06.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 24-25.05.2023r.
APETYT NA ZDROWE ŻYWIENIE - 19-20.04.2023r.
SCHODY ZDROWIA
O PROJEKCIE
ETAPY PROJEKTU
WSPÓŁPRACA
KOLOROWO ZNACZY ZDROWO
OD WIEDZY DO ZDROWIA
LEPSZY START W PRZYSZŁOŚĆ
WYDARZENIA I KONFERENCJE NAUKOWE
PUBLIKACJE
BIBLIOGRAFIA-PRACOWNIKÓW
STUDENCKIE KOŁA NAUKOWE
Technologii i Oceny Jakości Żywności
ŻYWIENIA W SPORCIE
WSPÓŁPRACA
KRAJOWA
MIĘDZYNARODOWA
Kontakt
AKTUALNOŚCI
Deklaracja dostępności